• Gratis levering fra 1500 kr.
  • 30 dages returret
  • Service i topklasse

Om EasyRacing

HISTORIEN
Igennem hele livet, har motorsport været omdrejningspunktet for de to brødre Anders og Lars Green, som begge er bidt af godt ræs og mange hestekræfter.


Anders har siden 2012 drevet motocross butik, mens Lars i 2019 kunne fejre 25 års jubilæum med SuperCross Herning og Motorshow. I 2018 bød muligheden sig og Lars blev igen en del af EasyMX. Sidenhen er lokalerne på Baggeskærvej, med tilhørende MX Indoor Herning, blevet købt og istandsat.

Det er i den forbindelse at brødrenes individuelle historier ophører, og et nyt fælles kapitel påbegyndes i juli 2021. 05. juli 2021 åbnes dørene for første gang til de flotte og professionelle lokaler på Baggeskærvej 6 i Herning. EasyMX butikken er i to plan, med nyt værksted i baglokalerne og kontor på 1. sal hvor både eventfolk og EasyMX teamet sidder samlet. MX Indoor holder åbent i vinterhalvåret, så enhver MX-entusiast kan køre på vores fine indendørs bane, mens de mørke og kolde dage banker på udenfor.
 

 

I DAG
Vejen til drømmen tager tid, og der opstår ofte nye muligheder og drømme, men indtil nu har vi allerede formået:

At have Danmarks største udvalg i originaldele
Være den danske butik med flest brands online indenfor vores branche
Have personale i særklasse med enorm faglig viden
Repræsentere og sælge MC, MX og MTB. Både maskiner, cykler og udstyr
At have det sjovt mens vi gør det!


FREMTIDEN
Fremtidens Missionen er at skabe Danmarks førende motorsportsbutik med værksted - både fysisk og online, med tilhørende indendørsbane og eventkontor. Alt sammen på en og samme grund i hjertet af Jylland, nærmere bestemt Herning.

De Bedste Hilsner Lars og Anders
Team EasyMX, ASP Event og Cross House