• Gratis levering fra 1500 kr.
  • 30 dages returret
  • Service i topklasse

Handelsbetingelser

FRAGT OG LEVERING


Vi tilbyder gratis fragt på ordrer over 1000 DKK til alle adresser i Danmark ved online bestilling (Gælder ikke telefon og mail bestilling). Ved køb under 1000 DKK og forsendelse af ordrer modtaget pr. telefon eller mail er fragten minimum 39 DKK afhængig af valg af forsendelsesform og fragtfirma.

Ved bestilling af ordrer pr. telefon eller mail kan der ikke gøres brug af en eventuel rabataftale.

Vi gør opmærksom på at gratis fragt ikke kan opnås på nogle varer. Det gælder oversize-produkter, hvor vægt og dimissioner overstiger normalen. For oversize-produkter tilkommer et forsendelsesgebyr på 199 DKK for ordren. Er varen et oversize-produkt vil det fremgå på produktsiden.

Leveringstiden er 1-2 hverdage på alle lagervarer.
Ved levering af eksterne lagervarer kan leveringstiden blive forlænget. Som regel er leveringstiden 3-5 hverdage. Vi forsøger efter bedste evne at oplyse kunderne ved forsinkelser.


REFUNDERINGS- OG OMBYTNINGSPOLITIK

Vi tilbyder 30 dages returret fra leveringsdatoen, såfremt varen er intakt og i original emballage.

Ønsker du at ombytte til et andet produkt, placeres en ny bestilling på vores hjemmeside og den allerede modtaget vare sendes retur til vores adresse på baggeskærvej 6, 7400 Herning.

Ved returnering er der et returneringsgebyr på 39 DKK.

OBS: Vi tager ikke varer retur til en værdi under 1000 DKK som ikke er lagervarer til motocrossmaskiner, motorcykler og cykler, herunder også originaldele. Ved returnering af ikke lagervarer pålægges et ekstragebyr på 250 DKK. Ikke lagervarer defineres som varer der skal bestilles hos leverandøren og derfor ikke er lagerført i vores butik. Elektronisk udstyr og reservedele tages ikke retur.
Returfragt for oversize-produkter er 300 DKK pr. produkt.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på Baggeskærvej 6, 7400 Herning mod forudgående aftale.

Det kan tage op til 10 hverdage før din pakke ankommer til vores lager. Tiden for tilbageførslen af dine penge kan tage op til 30 dage afhængig af hvilken bank eller kortudsteder du har.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


KØB

Ved bestilling indgås aftale om køb først når EasyMX ApS har bekræftet bestillingen gennem en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen genereres automatisk.

Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre som følge af fejlagtigheder såsom åbenlyse fejl i priser, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer. I en sådan situation bliver du kontaktet af os pr. telefon eller mail.

Kontroller altid

Inden du monterer reservedele, bør du altid kontrollere at varen passer som beregnet. Vi tager intet ansvar for følgeskader ved montering af forkerte eller fejlleverede varer. Eventuel erstatning for forkerte eller fejlleverede varer begrænses til varens pris.

Køretøjer som MX & MC kan ikke købes online. Der skal rettes henvendelse til butikken for køb, grundet garantiregistrering og underskrift.
Finansering skal også godkendes og underskrives. 


PRISER OG BETALING


Priserne opdateres løbende og vises inklusiv 25% dansk moms. Priserne er angivet i DKK (der opkræves ikke gebyr ved betaling hos os).
Fragtomkostninger figurerer separat. Beløbet for ordren hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, der kan derfor forekomme prisændringer.
Vi modtager betaling via følgende kort Visa og MasterCard. Vi modtager også betaling via mobilepay og apple pay.

Vi tilbyder også betaling via afbetaling gennem Santander eller Klarna.


LEVERINGER OG LEVERINGSTID


Leveringstiden er 1-2 hverdage på alle lagervarer, men alle leveringstider oplyses på vores hjemmeside. Ved levering af eksterne lagervarer kan leveringstiden blive forlænget. Som regel er leveringstiden 3-5 hverdage.

Ved leveringsforsinkelser forsøger vi efter bedste evne at oplyse kunderne om forsinkelser. Der kan forekomme tilfælde hvor ordren ikke kan fuldføres, eksempelvis hvis vores leverandør ikke kan overholde leveringen til os. Vi forbeholder os retten til at fraskrive os al erstatning til kunden gældende leveringsforsinkelser.

Transport og skadet gods

Alle forsendelser er sporbare og forsikrede. Det betyder at vi tager ansvaret hvis varer skades eller bortkommer under transporten fra vores lager til dig.

Det er vigtigt når du modtager dine varer at du, med det samme, kontrollerer pakken. Er emballagen beskadiget, skal dette meddeles fragtfirmaet eller chaufføren. Det er vigtigt at du får en bekræftelse fra fragtfirmaet eller fragtmanden på at forsendelsen er beskadiget. Hvis du ikke får en bekræftelse, kan vi ikke gøre krav på erstatning hos fragtselskabet og vores ansvar for transporten vil frafalde.

Fejlekspederede varer

Vi kontrollerer hver eneste ordre inden den forlader lageret. Skulle du alligevel mod forventning modtage en fejlekspederet forsendelse påtager vi os omkostningerne for at udbedre fejlen. Fejlekspederede varer skal meddeles straks efter modtagelse.

Nægtet modtagelse
Nægter du modtagelse eller afhenter ikke din pakke på posthuset, forbeholder vi os retten til at debitere dig omkostningerne i forbindelse med returforsendelsen og håndteringen. Dette beløber sig i 150 DKK for almindelige forsendelser.


REKLAMATIONSRET


Vi lever op til danske love og regler for reklamationer. Derfor har du 24 måneders reklamationsret fra den dag du har modtaget produktet. Reklamationsretten dækker kun produktionsfejl, det vil sige grundlæggende fejl som fandtes i produktet inden det blev sendt. Skulle der være en berettiget reklamation kan du dermed enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal sendes til:

EasyMX Aps
Baggeskærvej 6
7400 Herning
Danmark

Vi ønsker følgende information når du sender varen til os:
Ved reklamationer udfyldes reklamationsformularen som findes online på Easy-racing.com under kundecenter. Herefter oplyser vi hvorvidt vi skal have produktet tilsendt.

Du bedes oplyse problemet så detaljeret som muligt og hvordan skaden er opstået, det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi vil følge forbrugerklagenævnets retningslinjer ved eventuelle tvivlsspørgsmål.

KLAGEMULIGHEDER
Oplysning om klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@easy-racing.dk.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG KONTAKT
EasyMX ApS
Cvr: 39564696
Baggeskærvej 6
7400 Herning
E-mail: info@easy-racing.dk
Telefonnummer: 97 14 97 77