• Gratis levering fra 1500 kr.
  • 30 dages returret
  • Service i topklasse

Reklamationer

Ved reklamationer udfyldes nedenstående reklamationsskema. Varer kan kun reklameres igennem dette skema. Gælder også motocrossmaskiner, motorcykler og E-MTB.

Vi modtager herefter reklamationen og vil behandle den indenfor et par dage. Skal vi have tilsendt varen informerer vi dig.

Følgende regler gør sig gældende for enhver reklamation:

Vi lever op til danske love og regler for reklamationer. Derfor har du 24 måneders reklamationsret fra den dag du har modtaget produktet. Reklamationsretten dækker kun produktionsfejl, det vil sige grundlæggende fejl som fandtes i produktet inden det blev sendt. Skulle der være en berettiget reklamation kan du dermed enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

FØLGENDE REGELSÆT GØR SIG GÆLDENDE VED GARANTISAGER PÅ CYKLER

Ved reklamationer på cykler følger vi til enhver tid producentens retningslinjer som er specificeret gennem cyklens manual i forbindelse med købet af cyklen. Manualer findes også online.

Vi håndterer kun reklamationer på cykler købt hos os.

Her er eksempler på nogle af de væsentligste forudsætninger, som du skal have styr på inden du reklamerer over din cykel:

Cyklen må ikke have været åbnet for at se nærmere på problemstillingen, ligesom problemstilling ikke må være forsøgt repareret.
Der må kun benyttes det fra producenten foreskrevne brændstof og olie.
Der må kun benyttes de fra producenten godkendte reservedele.
Serviceplanen skal være fulgt ifølge manualen.
 

UDFYLDELSESSKEMA:

Navn:

Fakturanummer:

Købsdato:

Beskrivelse af problemet (hvordan er det opstået): skriv mindst 100 tegn

Foto: